Συλλήψεις για «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά

Συλλήψεις για «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά

Όποια σχέδια κι αν είχε για να περάσει το βράδυ της Παρασκευής μια παρέα τεσσάρων φίλων, τους τα χάλασαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., όταν τους σταμάτησαν για έλεγχο στην περιοχή της Λιβαδειάς και βρήκαν πάνω τους κοκαΐνη και χασίς.

Συλλήψεις για «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά

Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 30, 36, 37 και 38 χρόνων είχαν συνολικά μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,3 του γραμμαρίου, δύο συσκευασίες με 10,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλη μια με 0,4 του γραμμαρίου κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας». Έτσι, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς με κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών.

*** Έτοιμος να πουλήσει το παράνομο εμπόρευμά του ήταν ένας 44χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης στο Λιτόχωρο Πιερίας. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 91,5 γραμμαρίων, ένα γυάλινο φιαλίδιο που περιείχε 35 ml υγρής μεθαδόνης και μια ζυγαριά ακριβείας και τον έστειλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Κλείσιμο

 Στη Θήβα, συνελήφθη ένας 45χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και στην κατοχή του κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 0,2 του γραμμαρίου και 25 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

 Άλλα εννέα ναρκωτικά χωρίς ιατρική συνταγή βρέθηκαν στην κατοχή ενός 41χρονου που υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της
ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης