Τουλάχιστον εμβρόντητοι πρέπει να έμειναν οι αστυνομικοί που είχαν επιφοριστεί το απόγευμα της Κυριακής με τη δημιουργία αστυνομικού φραγμού στην κάτω πλευρά της Βασιλέως Γεωργίου, στην Πλατεία Συντάγματος.
Ξαφνικά δύο νεαροί άνδρες στάθηκαν μπροστά τους και απόλυτα ψύχραιμοι, κατέβασαν τα παντελόνια τους με το βλέμμα στραμμένο προς τους αστυνομικούς δείχνοντας προς τον ουρανό.
Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθούν τους δύο νέους που μάλλον με τον τρόπο αυτό θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την έντονη αστυνομική παρουσία στη φετινή πορεία μνήμης για το Πολυτεχνείο.
Όπως έγινε γνωστό αργότερα, οι δύο νεαροί είναι Γάλλοι υπήκοοι.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.