Και δεύτερη γυμνή «διαμαρτυρία» στο Σύνταγμα

Και δεύτερη γυμνή «διαμαρτυρία» στο Σύνταγμα

Φαίνεται πως ο γυμνός διαδηλωτής της πλατείας Συντάγματος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ακόμη έναν «αγανακτισμένο» ο οποίος γδύθηκε μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Φυτό καταπολεμά την ημικρανία
Και δεύτερη γυμνή «διαμαρτυρία» στο Σύνταγμα
Φαίνεται πως ο γυμνός διαδηλωτής της πλατείας Συντάγματος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ακόμη έναν «αγανακτισμένο» ο οποίος το βράδυ της Τρίτης γδύθηκε μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο μεγάλος όγκος των διαδηλωτών είχε αρχίσει να αποχωρεί από την πλατεία Συντάγματος.

Ο γυμνός άντρας πέρασε τα κάγκελα, άρχισε να γδύνεται και κατευθύνθηκε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, άρχισε ένα τρέχει προκλητικά μπροστά από τους τσολιάδες, για να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν 56χρονο Αμερικανό υπήκοο σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για «προσβολής δημοσίας αιδούς».

Οι αστυνομικές αρχές σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για «πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και διέγερση κατά των νόμων». Αργότερα ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για «προσβολή δημοσίας αιδούς» και «παράνομη είσοδο στη χώρα» καθώς δεν είχε μαζί του διαβατήριο.
Κλείσιμο

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι προέβη στην πράξη αυτή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοινωνικοοικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στον 28χρονο Ελληνοβρετανό, ο οποίος εμφανίσθηκε γυμνός το μεσημέρι της Τρίτης στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, μεταφέρθηκε στο ΑΤ Συντάγματος και αφέθηκε γρήγορα ελεύθερος.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης