Εξακολουθούν να έχουν ζήτηση οι αγροτικές εργασίες στην Ελλάδα από αλλοδαπούς παρά την οικονομική κρίση και την ανεργία που έχει χτυπήσει τις ελληνικές οικογένειες.
Στην Λοκρίδα, για παράδειγμα, τέτοια περίοδο φθάνουν Ρομά από τη Βουλγαρία, οι οποίοι ταξιδεύουν πάνω από 600χλμ για να εξασφαλίσουν το ημερήσιο μεροκάματο.
Ιδια είναι η κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, και στα ελαιοπερίβολα της Ανατολικής Φθιώτιδας, όπου η ζήτηση για δουλειά προέρχεται κυρίως από άντρες αλβανικής καταγωγής και όχι από Ελληνες.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση