Παρουσία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη, καταθέτει αυτή την ώρα στον αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, κ. Χαρ. Βουρλιώτη, μάρτυρας-«κλειδί» για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο μάρτυρας τελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό καθεστώς προστασίας, είναι δηλαδή προστατευόμενος μάρτυρας.
Η κατάθεση του αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τον κ. Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών, που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής.
Βασικό ζητούμενο για την έρευνα παραμένει το αν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης για τη Χρυσή Αυγή.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.