Στον Άρειο Πάγο εμφανίστηκε μάρτυρας που «καίει» την Χρυσή Αυγή

Στον Άρειο Πάγο εμφανίστηκε μάρτυρας που «καίει» την Χρυσή Αυγή

Ταυτοποιήθηκαν έξι άτομα που μίλησαν με τον Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα

Αυτές είναι  οι πρώτες φωτογραφίες της Aniston από το Cougar Town!
Στον Άρειο Πάγο εμφανίστηκε μάρτυρας που «καίει» την Χρυσή Αυγή
Μάρτυρας που σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές ίσως αποδειχθεί κλειδί προκειμένου να «δεθεί» το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης για τη Χρυσή Αυγή φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει εκφράσει την πρόθεσή του να μιλήσει για τη δράση της ΧΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής. Εισαγγελικές πηγές εκτιμούν ότι  ίσως η κατάθεση του συγκεκριμένος μάρτυρα, να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική προκειμένου να «δεθεί» το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης το οποίο αποτελεί και το βασικό ζητούμενο της έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό ακριβώς, το αν δηλαδή στην ΧΑ μπορούν να αποδοθούν τα χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, είναι ένα από τα ζητούμενα της έρευνας που διεξάγει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα στην εισαγγελία Πειραιά καλούνται στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα άλλα έξι άτομα, για τα οποία ταυτοποιήθηκε ότι μίλησαν με τον Γιώργο Ρουπακιά. Δικαστικές πηγές δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο αν προκύψουν στοιχεία να ασκηθεί σε βάρος τους νέα ποινική δίωξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης