Στην παραδοχή ότι την τελευταία τριετία υπήρξαν πάμπολλα περιστατικά, στα οποία αστυνομικοί επέδειξαν ανοχή σε κρούσματα βίας από μέλη της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος.
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ.Φωτόπουλος υποστήριξε ότι η Ομοσπονδία είχε κάνει πολλές παρεμβάσεις τόσο στην ηγεσία της ΕΛΑΣ όσο και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων, τονίζοντας ότι «οι εκκλήσεις και οι παρεμβάσεις αυτές δεν εισακούστηκαν».
Υπενθυμίζεται πως χθες με εντολή του υπ.Δημόσιας Τάξης και με απόφαση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, αντικαταστάθηκαν επτά αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, ανάμεσα στους οποίους και ανώτατα στελέχη.
Η απομάκρυνση τους εντάσσεται στις έρευνες που διενεργεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο των καταγγελιών για αστυνομική κάλυψη παράνομων πράξεων μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.
Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, την παραίτηση τους υπέβαλαν δύο ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.