Ούτε ιερό ούτε όσιο, είχαν οι δράστες που κατέστρεψαν την Αγία Τράπεζα της εκκλησίας των Αγίων Πάντων στο νεκροταφείο του Γαρδικίου Φθιώτιδας, ψάχνοντας για… λίρες!
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η δράση των θρασύτατων χρυσοθήρων έγινε αντιληπτή το πρωί της Παρασκευής (27/2) από ανθρώπους του χωριού οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές.
Οι κάτοικοι της περιοχής δε γνωρίζουν ποια ιστορία έφερε τους δράστες στο χωριό τους. Είναι βέβαιο πάντως ότι χρησιμοποίησαν ερημικά μονοπάτια, ώστε να προσεγγίσουν το νεκροταφείο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Ενημερώθηκε το ΑΤ Σπερχειάδας που ανέλαβε την προανάκριση, ενώ στο σημείο ενήργησαν και έμπειροι αστυνομικοί του ΤΕΕ για τη λήψη αποτυπωμάτων.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.