Ο Ζαχαριας Φάμελος για αρκετά χρόνια είχε ασχοληθεί με το djing έχοντας κάνει εμφανίσεις σε γνωστούς χώρους της Αθήνας και άλλων πόλεων. Σύμφωνα με το patrisnews.com δήλωνε συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής με κυκλοφορίες σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ παράλληλα διέθετε και την ιδιότητα του ηλεκτρονικού μηχανικού.
O άτυχος Ζαχαρίας Φάμελος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Βουλιαγμένης
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 38χρονος.
Από τη σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου κατέληξε.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.