Ο Ζαχαριας Φάμελος για αρκετά χρόνια είχε ασχοληθεί με το djing έχοντας κάνει εμφανίσεις σε γνωστούς χώρους της Αθήνας και άλλων πόλεων. Σύμφωνα με το patrisnews.com δήλωνε συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής με κυκλοφορίες σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ παράλληλα διέθετε και την ιδιότητα του ηλεκτρονικού μηχανικού.
O άτυχος Ζαχαρίας Φάμελος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Βουλιαγμένης
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με τη μηχανή στην οποία επέβαινε ο 38χρονος.
Από τη σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας όπου κατέληξε.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race