Για δεύτερη φορά θα κλείσει το Μετρό Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά τον Φεβρουάριο, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος, μετά την αναστολή της λειτουργίας του από τις 10 Νοεμβρίου και για έναν μήνα λόγω των απαραίτητων δοκιμών, ενόψει της επέκτασης του δικτύου προς την Καλαμαριά.
Σύμφωνα με όσα είπε ο υφυπουργός Υποδομών, η δεύτερη φορά που θα σταματήσει προσωρινά να λειτουργεί η κεντρική γραμμή θα είναι τον Φεβρουάριο, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως αυτό θα κρατήσει περίπου ένα μήνα.
Ο κ. Ταχιάος προανήγγειλε και αλλαγές στα εισιτήρια όπως η κατάργηση της δυνατότητας χρήσης για 70 λεπτά που ισχύει σήμερα. Στον αρχικό σχεδιασμό του εισιτηρίου, η βασική σκέψη ήταν να μπορεί να συνδυάσει ο επιβάτης λεωφορείο και Μετρό. «Τώρα δεν υπάρχει αυτός ο λόγος», είπε.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.