Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα
UPD:
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης (7/8) στην Πυλαία Φερών, στον δήμο Αλεξανδρούπολης.
Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
Σύμφωνα με το e-evros.gr, στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.