Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη (6.8.2025) ενώπιον των ανακριτικών αρχών Χανίωνέλαβε ο 63χρονος γιατρός, που συνελήφθη πριν από μία εβδομάδα για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης σε κατασκήνωση στα Χανιά και οδηγήθηκε το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο.
Εις βάρος του γιατρού φέρονται ότι υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το zarpanews.gr οι κατηγορίες εις βάρος του να μετατραπούν σε κακούργημα.
Παράλληλα, με εισαγγελική διάταξη, η αστυνομία έδωσε χθες Δευτέρα (4.8.2025) στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.