Τον πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές από το πρωί της Παρασκευής, μετά την προχθεσινή καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για τις ευθύνες του στην τραγωδία στο Μάτι.
Η Εισαγγελία έστειλε στην Αστυνομία τη σχετική απόφαση και, με δεδομένο πως δεν έχει εμφανιστεί, ξεκίνησε η αναζήτησή του.
Θυμίζεται πως οι Σωτ. Τερζούδης (τότε αρχηγός Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), Βασίλης Ματθαιόπουλος (υπαρχηγός), Ιωάννης Φωστιέρης (Διοικητής ΕΣΚΕ) καιΙ. Καπάκης (τότε Γ.Γ Πολιτικης Προστασίας) καταδικάστηκαν σε συνολικά 240 χρόνια φυλάκιση, με εκτιτέα να είναι τα πέντε έτη.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.