Σοβαρά τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ένας 50χρονος άνδρας στην Πάτρα, όταν κομμάτια μαρμάρου αποκολλήθηκαν από μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας και τον χτύπησαν στο κεφάλι, την ώρα που περπατούσε στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ρήγα Φεραίου, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το tempo24.news, ο άνδρας αιμορραγούσε έντονα και διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να είναι σοβαρή.
Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στον αποκλεισμό της περιοχής. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς