Ηράκλειο: Καρέ-καρέ οι στιγμές τρόμου που έζησε ο υπάλληλος περιπτέρου όταν ο ληστής του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό
Ο δράστης μπήκε στο περίπτερο χωρίς να καλύψει τα χαρακτηριστικά του
Σοκ προκαλεί το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του περιπτέρου στην περιοχή του Γιοφύρου, στο Ηράκλειο, όπου λίγο πριν τις 6 το πρωί της Τρίτης σημειώθηκε ένοπλη ληστεία.
Το βίντεο δείχνει καρέ-καρέ τις στιγμές τρόμου που πέρασε ο υπάλληλος στα χέρια του αδίστακτου άνδρα, που έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του νεαρού εργαζόμενου για να πάρει τις εισπράξεις.
Δείτε βίντεο:
Στο υλικό, που βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών, καταγράφεται καθαρά το πρόσωπο του δράστη, ο οποίος μπήκε στο περίπτερο χωρίς να καλύψει τα χαρακτηριστικά του.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.