Αναβλήθηκε για την Παρασκευή (9/5) από το αυτόφωρο δικαστήριο η δίκη του 34χρονου φοιτητή που κατηγορείται ότι χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.
Σημειώνεται ότι στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί μαζί του θα καθίσει και η φίλη του στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκε ο 34χρονος από τις Αρχές. Η κατηγορούμενη θα δικαστεί για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδή αναφορά στις Αρχές.
Το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή προκειμένου να καταθέσει στο ακροατήριο η παθούσα. Ο κατηγορούμενος φοιτητής ζήτησε να εξεταστεί ο ίδιος από ιατροδικαστή. Έως την Παρασκευή και οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.