Κικίλιας: Συλλυπητήρια στην οικογένεια της ναυτικού που σκοτώθηκε στην Πάτρα, έχει διαταχθεί ΕΔΕ
«Οι άνθρωποι αυτοί αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο καθημερινά στη θάλασσα. Η προστασία και η ασφάλειά τους πρέπει να είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα» είπε για την αδικοχαμένη ναυτικό ο υπουργός Ναυτιλίας
Συλλυπητήρια στην οικογένεια της 47χρονης ναυτικού που έχασε τη ζωή της χθες στο λιμάνι της Πάτρας όταν παρασύρθηκε από φορτηγό κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης πλοίου από την Ιταλία, εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Κικίλιας. Παράλληλα, τόνισε πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το τραγικό αυτό περιστατικό.
«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της ναυτικού μας, που έχασε χθες τη ζωή της εν ώρα υπηρεσίας. Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι οι άνθρωποι αυτοί αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο καθημερινά στη θάλασσα. Η προστασία και η ασφάλειά τους πρέπει να είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα. Για το συμβάν έχει διαταχθεί ΕΔΕ» είπε ο Βασίλης Κικίλιας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού για όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η ναυτικός με ειδικότητα επίκουρος, παρασύρθηκε από το επικαθήμενο ενός φορτηγού, το οποίο εκείνη την ώρα εκφορτωνόταν με όπισθεν κίνηση στον καταπέλτη του πλοίου.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πλοίο στο οποίο ήταν πλήρωμα η 47χρονη και σημειώθηκε το δυστύχημα, ήταν το επιβατηγό-οχηματαγωγό Klaudia σημαίας Ιταλίας.
Η 47χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας «Παναγία η Βοήθεια» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.