Ένα σπάνιο βίντεο από το αρχείο της ΕΡΤ με ρεπορτάζ του 1976 και την κίνηση της αγοράς ενόψει του Πάσχαπροβλήθηκε σήμερα (17/04) στην εκπομπή «Συνδέσεις».
Το ρεπορτάζ εξηγούσε την κίνηση της αγοράς στην Αθήνα, τις αγορές των καταναλωτών για τη βαφή των αυγών, για το Πασχαλινό τραπέζι και φυσικά τα δώρα για το βαφτιστήρι.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.