Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν 6 οχήματα σημειώθηκε γύρω στη 1:20 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ποσειδώνος.
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα, κοντά στη συμβολή με τη λεωφόρο Αλίμου, και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άτομα - όλοι εκτός κινδύνου, ενώ οι περισσότεροι απλά με αμυχές.
Επί τόπου έσπευσε δύναμη της Τροχαίας που διέκοψε την κυκλοφορία στις δυο λωρίδες, μέχρι να κάνει αποκάθαρση συνεργείο της Περιφέρειας Αττικής.
Δείτε βίντεο:
Λίγο μετά τις 3 η κυκλοφορία διεξαγόταν στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με τη τρίτη (αριστερή) να παραμένει κλειστή.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.