Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Σύμφωνα με την Τροχαία στο ατύχημα έχουν εμπλακεί 7 οχήματα, ενώ υπάρχουν και 6 τραυματίες. Η κατάταση της υγείας των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο.
Οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην άνοδο ήταν κλειστές μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα προκειμένου να καθαριστεί το οδόστρωμα και να απομακρυνθούν τα οχήματα. Λίγο μετά τις 3 η κυκλοφορία διεξαγόταν στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με τη τρίτη (αριστερή) να παραμένει κλειστή.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.