Συνελήφθησαν δύο άτομα που παρασκεύαζαν και διακινούσαν αναβολικά στη Θεσσαλία
Κατασχέθηκαν περισσότερα από 8.000 τεμάχια απαγορευμένων ουσιών
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (4/4) από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σε περιοχή της Θεσσαλίας, δύο άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι παρασκεύαζαν και διακινούσαν αναβολικά και άλλες φαρμακευτικές ουσίες, επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και μη εγκεκριμένες από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων(Ε.Ο.Φ.).
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, στο πλαίσιο της οποίας διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι προέβαιναν κατ' επάγγελμα στις παραπάνω πράξεις τουλάχιστον από το 2013.
Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι παρασκεύαζαν τα παράνομα σκευάσματα σε κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο που διατηρούσαν σε σπίτι, ενώ προμηθεύονταν πρώτες ύλες και άλλα έτοιμα προς πώληση παράνομα σκευάσματα από χώρες του εξωτερικού. Τις απαγορευμένες ουσίες παρέδιδαν στη συνέχεια στους τελικούς αποδέκτες, είτε χέρι με χέρι σε εγκαταστάσεις αθλητικού συλλόγου σωματικής διάπλασης, που διατηρούσαν, είτε αποστέλλονταν με εταιρείες ταχυμεταφορών.
Στο πελατολόγιό τους περιλαμβάνονταν πλήθος αθλητών, αθλουμένων, αθλητικών συλλόγων και γυμναστηρίων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού συλλόγου και σε δύο σπίτια, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν:
• πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων, τιμοκαταλόγων και δελτίων αποστολής ταχυμεταφορών,
• 92 δελτία αθλητικής ιδιότητας και
• 9.230 ευρώ.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ανάμεσα στα κατασχεθέντα περιλαμβάνονται και παραποιημένα σκευάσματα φαρμακευτικής εταιρείας, τα οποία έφεραν πλαστή ταινία γνησιότητας του Ε.Ο.Φ.
Η συνολική αξία των κατασχεθέντων ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, ενώ τα έσοδα από την παράνομη δραστηριότητά τους εκτιμάται από την ΕΛΑΣ ότι υπερβαίνουν τις 400.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.