Δύο άτομα συνελήφθησαν για εμπόριο ναρκωτικών το απόγευμα της Δευτέρας (24/3) εντός του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για έναν 26χρονο Έλληνα και έναν 39χρονο Αλγερινό, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων αλλά και ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Προηγήθηκαν καταγγελίες πολιτών στην Ελληνική Αστυνομία πως εντός του campus γινόταν διακίνηση ναρκωτικών. Δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τους δύο άνδρες, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή.
Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν έξω από το κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής. Οι δύο άνδρες είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.