Μία νέα επίθεση σε βάρος ενός νεαρού άνδρα σημειώθηκε στο Ηράκλειοκινητοποιώντας τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην περιοχή του Γιόφυρου όταν δύο Παλαιστίνιοι, ηλικίας 36 και 24 χρόνων, συνάντησαν έναν 21χρονο ομοεθνή τους.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξεκίνησε ένας καυγάς με τους δύο άνδρες να επιτίθενται άγρια στον 21χρονο. Μάλιστα, δεν δίστασαν να τον ρίξουν κάτω και να αρχίσουν να τον κλωτσάνε με μανία στο κεφάλι.
Στο σημείο ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο μετέφερε στο νοσοκομείο τον άτυχο 21χρονο ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες οι οποίοι κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία