Ο σεφ Γιώργος Παπακώστας μιλάει για «ατελείωτα έργα» στο κέντρο της Αθήνας - Μπήκε στην τρύπα μπροστά από το μαγαζί του και ανέβασε βίντεο!
Σε ένα χιουμοριστικό story στο Instagram, ο Γιώργος Παπακώστας μιλά για τα έργα και την ταλαιπωρία που υφίσταται εδώ και έναν μήνα, εξαιτίας των έργων στην πλατεία Καρύτση
Εδώ και εβδομάδες έχουν μείνει ανοιχτές είναι οι τρύπες από τα συνεργεία που εκτελούν έργα στην πλατεία Καρύτση, στο κέντρο της Αθήνας, όπως καταγγέλλει ο μάγειρας Γιώργος Παπακώστας.
Σε ένα χιουμοριστικό story στο Instagram, ο σεφ του «Gloria Gatti» μπαίνει μέσα στην σκαμμένη τρύπα μπροστά από το μαγαζί του μιλά για τα έργα και την ταλαιπωρία.
Μέσα από την τρύπα που έχουν σκάψει τα συνεργεία και έχουν αφήσει ανοιχτή εδώ και 1,5 μήνα, ο Γιώργος Παπακώστας λέει χαρακτηριστικά: «Τις Κυριακές γίνομαι αρχαιοκάπηλος».
Δείτε το story:
Προσπαθώντας να διακωμωδήσει την κατάσταση, λέει ότι «βρήκε» μέσα στην τρύπα των έργων έξω από το κατάστημά του μια... πανάρχαια συνταγή για καρμπονάρα.
Το σκηνικό της ταλαιπωρίας είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο κατήγγειλε ότι το εστιατόριό του στον Κεραμεικό ήταν ουσιαστικά κλειστό λόγω των έργων για 20 ημέρες.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.