Συνελήφθη 25χρονος διαρρήκτης που είχε ανοίξει σπίτια σε Ηλιούπολη και Αργυρούπολη.
Μάλιστα μέσα σε μία μέρα είχε πραγματοποιήσεις τέσσερις διαρρήξεις με την τελευταία να είναι και η μοιραία αφού ένοικοι της πολυκατοικίας τον εντόπισαν και κάλεσαν την αστυνομία. Eπί τόπου έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ, τον κυνήγησε αφού ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, αντιστάθηκε αλλά τελικά συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκαν 750 ευρώ σε μετρητά που προέρχονταν από τις διαρρήξεις που είχε κάνει νωρίτερα, εργαλεία με τα οποία πραγματοποιούσε τις διαρρήξεις και το κινητό του τηλέφωνο το οποίο εξετάζεται.
Τέλος, να σημειωθεί πως η Ασφάλεια Ελληνικού Αργυρούπολης προσπαθούν να εντοπίσουν πόσα ακόμη σπίτια έχει διαρρήξει ο 25χρονος.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.