Φυλάκιση 12 χρόνια σε 49χρονο από τη Λαμία, για παιδική πορνογραφία
Στον κατηγορούμενο αναγνωρίσθηκε και το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου
Ποινή κάθειρξης 12 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας στον 49χρονο που είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2024 στη Λαμία για πορνογραφία ανηλίκων.
Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, καθώς μειοψήφησαν δύο ένορκοι που είχαν την ίδια άποψη με τον εισαγγελέα της έδρας, ότι έπρεπε να κηρυχθεί ένοχος για την κατοχή πορνογραφικού υλικού μέσω πληροφοριακού συστήματος, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Στον κατηγορούμενο αναγνωρίσθηκε και το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.
Στην απολογία του ο 49χρονος υποστήριξε ότι το υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του και στα άλλα ηλεκτρονικά μέσα που είχαν κατασχεθεί όταν συνελήφθη, ήταν για προσωπική του χρήση και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί τη σοβαρότητα των ενεργειών του. Η σύλληψη του είχε γίνει από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Να σημειωθεί ότι σε βάρος του εκκρεμεί και άλλη δικογραφία στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με τον ίδιο να φέρεται να έχει παραδεχτεί σε διαδικτυακή συνομιλία με άλλους χρήστες του διαδικτύου, ότι προβαίνει σε σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου ατόμου.
Ο 49χρονος μετά την ανακοίνωση της ποινής θα επιστρέψει στις φυλακές Τρίπολης.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία