Εκτός εθνικών χωρικών υδάτων εμφανίζεται η τουρκική κορβέτα κοντά στην περιοχή που επιχειρούν δύο ερευνητικά σκάφη στο βόρειο Κρητικό Πέλαγος κι ενώ φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται ήδη στην περιοχή.
Ωστόσο, η τουρκική κορβέτα δεν έχει πλησιάσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε απόσταση μικρότερη από τα δέκα μίλια τα σκάφη «NG Worker» και «Ievoli Relume», τα οποία πραγματοποιούν έρευνες για πόντιση υποβρύχιου καλωδίου.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.