Στο Εφετείο η Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας - Δείτε βίντεο
Επιμένει στην αθωότητά της και αρνείται όλες τις κατηγορίες για τον θάνατο των παιδιώ της
Συνεχίζεται σήμερα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκουστο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λουκάρεως, για τους θανάτους των δύο κοριτσιών της, της Ίριδας και της Μαλένας.
Η κατηγορούμενη έφτασε στο Εφετείο λίγο πριν τις 8:30 το πρωί, με όχημα μεταγωγών της ΕΛ.ΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, κατά την έναρξη της απολογία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου σημείωσε ότι «το γνωρίζουμε όλοι το κατηγορητήριο. Αρνούμαι στο σύνολο τις κατηγορίες, δηλώνω κατηγορηματικά αθώα, δεν έχω σκοτώσει καμία από τις κόρες μου», υπογράμμισε, ενώ σε πολλά διαστήματα ξέσπασε σε λυγμούς περιγράφοντας στιγμές από το μεγάλωμα των κοριτσιών.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.