Αντικείμενα μεγάλης αξίας αφαίρεσε ένας 33χρονος που εισέβαλε στο σπίτι 74χρονου στην Πτολεμαΐδα.
Σύμφωνα με το voria.gr, ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Εορδαίας, αφαίρεσε δύο ηχεία, έναν ενισχυτή και μία κονσόλα, συνολικής αξίας περίπου 9.000 ευρώ.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας