Πυροβολισμοί στην Ομόνοια: Στόχος άνδρας που είχε καταδικαστεί για φόνο
Τον πυροβόλησαν μέσα από αυτοκίνητο, ενώ καθόταν σε καφετέρια - Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο - Στο σημείο των πυροβολισμών βρέθηκαν επτά κάλυκες
Καταδικασμένος για ανθρωποκτονία είναι ο άνδρας που τον πυροβόλησαν άγνωστοι το απόγευμα, στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο άνδρας καθόταν σε καφετέρια, όταν πλησίασαν άγνωστοι και πυροβόλησαν εναντίον του τουλάχιστον επτά φορές, αφού η αστυνομία εντόπισε επτά κάλυκες στο σημείο.
Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε καφετέρια, στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακομινάτου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το θύμα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε καταδικαστεί για φόνο το 2000. Το 2018 είχε αποφυλακιστεί με όρους, ενώ το 2020 είχε συλληφθεί εκ νέου για παράνομα παίγνια.
Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, έχουν εντοπίσει επτά κάλυκες. Πλέον αναζητούνται οι δράστες και κυρίως τα κίνητρα που τους οδήγησαν να πυροβολήσουν τον άνδρα, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας