Παράσυρση ανήλικης από αυτοκίνητο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 13.00 στην συμβολή των οδών Αλεξάνδρου Παπαναστασίου και Κανάρη, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε την 17χρονη κοπέλα και στη συνέχεια πάτησε γκάζι και εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος.
Επί τόπου έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μετά την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του οδηγού.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι