Μαίνεται η φωτιά στη βορειοανατολική Αττική με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μεγάλη μάχη για να την περιορίσουν.
Ανάμεσα στους πληγέντες της φωτιάς είναι και ο άνδρας που καταδικάστηκε για τη φωτιά στο Μάτι, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 104 άτομα.
Ο ίδιος είναι μόνιμος κάτοικος στο Νταού Πεντέλης και τη Δευτέρα (12/8) κάηκε το σπίτι του. «Δεν έχω λόγια, δεν τον περιμέναμε αυτό. Μας έδιωξε το 112 και ήρθα και είδα ότι είχε πάρει φωτιά» είπε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος μιλώντας στο Star.
Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3e3ss0dv88h)
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος αρνιόταν να φύγει από το σπίτι και τον έβγαλαν αστυνομικοί.
Δείτε βίντεο από το σπίτι του 65χρονου το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες:
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.