Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας μετά τη δολοφονία 60χρονης από τον 67χρονο σύζυγό της ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.
Όλα συνέβησαν στην συνοικία Παγκράτι λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης, ο οποίο αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα την 60χρονη.
Οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.