Συγκεκριμένα, στις Στρατιωτικές Σχολές, αν και ο αριθμός των εισακτέων ήταν φέτος αυξημένος κατά 404 θέσεις, η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής λειτούργησε σαν «κόφτης» με αποτέλεσμα οι Ένοπλες Δυνάμεις να χάνουν 460 μελλοντικά στελέχη.
Πιο συγκεκριμένα, στη Σχολή Ευελπίδων – Όπλα θα μείνουν κενές 230 θέσεις, αφού προβλέπονταν 307 θέσεις αλλά εισάγονται 77 φοιτητές. Να σημειωθεί, ότι η βάση εισαγωγής είναι 12.230 μόρια με τον πρώτο επιτυχόντα να εισάγεται με 17.010 μόρια.
Κενές θα παραμείνουν, επίσης, 148 θέσεις στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)- Όπλα, 60 θέσεις στη ΣΜΥΑ-Κατεύθυνση Τεχνολογικής Υποστήριξης, 14 στην Ικάρων-Ιπτάμενοι και 8 στην Αξιωματικών Νοσηλευτικής.
Οι συγκεκριμένες θέσεις θα παραμείνουν κενές ελλείψει επιλαχόντων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι επιδόσεις των μαθητών στις φετινές εξετάσεις οδήγησε και στην πτώση των βάσεων στις στραττιωτικές σχολές οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.