Δεν έχω λόγια για την αγάπη του κόσμου για εμένα και τα αδέρφια μου, λέει ο γιος της Ελευθερίας Γιακουμάκη
Η γιαγιά μου θα περάσει τώρα τον δικό της Γολγοθά, ανέφερε
Τα τρία παιδιά της Ελευθερίας δεν είμαστε μόνα μας, είπε ο Βαγγέλης, ένας από τους γιους της 43χρονης που δολοφονήθηκε την Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της.
Σε δηλώσεις του στο Mega μετά την κηδεία ευχήθηκε η μητέρα του «να μας βλέπει από ψηλά και να μας βοηθήσει, ξέρω ότι μας αγαπούσε».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-di1glfbj0wlt)
Είπε ακόμη ότι «δεν είμαστε μόνα μας τα τρία παιδιά» και πρόσθεσε ότι «δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω την καλοσύνη και την αλληλεγγύη, τη βοήθεια και το ενδιαφέρον που μας έδειξε ο κόσμος».
Στην πιο δύσκολη φάση θα είναι η γιαγιά μου, θα περάσει τον δικό της Γολγοθά, ανέφερε τέλος.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.