Συνδύαζαν τις διακοπές με τις διαρρήξεις πέντε Έλληνες, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες, που έκαναν επιδρομή στα αυτοκίνητα παραθεριστών στα νησιά των Σποράδων και διέρρηξαν συνολικά οκτώ στην Σκόπελο, την Σκιάθο και την Αλόννησο, μέσα σε μόλις δυο 24ωρα.
Οι δράστες μετακινούνταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενός και πήγαιναν από νησί σε νησί, όπου την Κυραική και την Δευτέρα διέρρηξαν και προκάλεσαν φθορές σε δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα στη Σκόπελο, δυο στην Σκιάθο και άλλα τέσσερα στην Αλόννησο, από τα οποία άρπαξαν συνολικά 650 ευρώ και 100 κορώνες Σουηδίας, φορητούς υπολογιστές, γυαλιά ηλίου, τραπεζικές κάρτες, διαβατήρια και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Όμως, μετά την τελευταία διάρρηξη στην Αλόννησο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού και η δράση τους εξιχνιάστηκε σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από το τμήμα Σκοπέλου. Το όχημα που χρησιμοποιούσαν και το σουηδικό χαρτονόμισμα κατασχέθηκαν και σε βάρος των πέντε δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.