Αλέξης Πατέλης: Με το στίχο «σιγά μην φοβηθώ» απαντά στην ομοφοβική επίθεση του Βασίλη Στίγκα
Ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού απάντησε στον πρόεδρο των Σπαρτιατών, ο οποίος μιλώντας στην Ολομέλεια έκανε ομοφοβικό σχόλιο γι' αυτόν
Η απάντηση δόθηκε μετά το χυδαίο σχόλιο του κ. Στίγκα, από το βήμα της Ολομέλειας, που διερωτήθηκε αν ο κ. Πατέλης χρησιμοποιεί «ο ή η».
Όπως είχε πει «Βγήκε ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει το επίδομα ανεργίας σερβιτόρου και καμαριέρας όλων όσων δουλεύουν στον τουρισμό για φραγκοδίφραγκα».
Αμέσως υπήρξε έντονη αντίδραση από την προεδρεύουσα αντιπρόεδρο της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, η οποία κάλεσε τον πρόεδρο των Σπαρτιατών ανακαλέσει όσα είπε αλλιώς θα διαγραφούν από τα πρακτικά. «Χρησιμοποιήσατε 3 άρθρα. Θα ήθελα να ανακαλέσετε! Αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά», σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.
«Έχω μπερδευτεί, κυρία πρόεδρε, δεν έχω πρόβλημα, όπως θέλετε γράψτε το», απάντησε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, χωρίς να ανακαλέσει όσα είπε. Η φράση του αυτή διαγράφηκε από τα πρακτικά.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»