Βόλος: Επίθεση με εκφράσεις πεζοδρομίου στο δημοτικό συμβούλιο - Βίντεο

Βόλος: Επίθεση με εκφράσεις πεζοδρομίου στο δημοτικό συμβούλιο - Βίντεο

Πρωταγωνίστρια η δημοτική σύμβουλος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Κοκκινάκη, η οποία επιτέθηκε στον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολο Ριζόπουλο

volos_symvoulio
Με εκφράσεις πεζοδρομίου, εξελίχθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με πρωταγωνίστρια τη δημοτική σύμβουλο και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Κοκκινάκη, η οποία επιτέθηκε στον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολο Ριζόπουλο.

Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του συμβουλίου, άκουσαν σε κάποια στιγμή την έξαλλη Κοκκινάκη να απαντά στον Ριζόπουλο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εσύ είσαι νούμερο. Νούμερο είσαι. Άντε γ@μ@σου μ@λάκ@. Βλάκ@, ε βλάκ@. Αλλά δε φταίει κανένας. Με βάζεις στο ίδιο καζάνι εμένα με τον Μπέο; Ντροπή σου Ριζόπουλε, αλλά τέτοιοι είστε, γι αυτό είστε δύο σας».




Κλείσιμο
Αφορμή της «έκρηξης» της Κοκκινάκη ήταν η παρατήρηση Ριζόπουλου πως η παράταξη Παπαπέτρου, με την οποία συνεργάζεται η Κοκκινάκη, δεν ασχολείται με τα προβλήματα του λαού, αλλά με θέματα ήσσονος σημασίας, όπως οι κάμερες στην αίθουσα του συμβουλίου, που δεν τη δείχνουν, το πόθεν έσχες του Δημάρχου κλπ.

Την ώρα εκείνη ο Αχιλλέας Μπέος απουσίαζε από την αίθουσα, καθώς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας στο γραφείο του.

Πηγή: VolosDay


Ειδήσεις σήμερα:

Τα... στύλωσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων - Δεν πήγαινε σε γεύμα αν δεν έφευγε η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου

Κινηματογραφική απόδραση στη Γαλλία - Τουλάχιστον δύο νεκροί σωφρονιστικοί υπάλληλοι μετά από επίθεση σε βαν που μετέφερε κρατούμενο


Νέοι κανόνες για τις δημόσιες επενδύσεις και τα ευρωπαϊκά κονδύλια - Πόροι 12,2 δισ. ευρώ σε έργα το 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης