Το απόλυτο φεστιβάλ fitness και wellness της Αθήνας ξεκινάει!
13450__1_

Το απόλυτο φεστιβάλ fitness και wellness της Αθήνας ξεκινάει!

Η μεγάλη γιορτή φυσικής κατάστασης, ευεξίας και διασκέδασης στην Ελλάδα, το ATHENS FITNESS FESTIVAL που ξεκίνησε πέρυσι και στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, επιστρέφει φέτος στις 25 και 26 Μαΐου στην Ακτή Βουλιαγμένης και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για όσους και όσες βρεθούν εκεί.   

Sponsored Content

Η ετήσια γιορτή που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις, φιλοξένησε πάνω από 4.500 επισκέπτες και έθεσε τις βάσεις για τη διοργάνωση ενός ακόμη πιο συναρπαστικού διημέρου. Ενός διημέρου γεμάτου αυθεντικές και βιωματικές εμπειρίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα του fitness και του wellness: από καλλισθενική γυμναστική μέχρι γιόγκα και πιλάτες και από λειτουργική προπόνηση μέχρι χορό και αερόμπικ, με την καθοδήγηση εκατοντάδων κορυφαίων εκπαιδευτών του είδους.

To ATHENS FITNESS FESTIVAL, η κορυφαία εκδήλωση του είδους στην Ελλάδα παρουσιάζει τρόπους εκγύμνασης με τους καλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου αλλά προσφέρει και μοναδικές στιγμές διασκέδασης για την παρέα ή την οικογένεια. Ένα διήμερο που απευθύνεται σε όλους, απλούς ανθρώπους που αγαπούν την άσκηση και έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής, επαγγελματίες αλλά και προχωρημένους που θέλουν να ανεβάσουν παλμούς διασκεδάζοντας.

Το φεστιβάλ χαρακτηρίζεται για ορισμένες αξίες που του δίνουν ταυτότητα και χαρακτήρα και το καθιστούν ένα εφαλτήριο και μια υπέροχη αφορμή για να αλλάξει κάποιος τη ζωή του και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Το πάθος για την ευεξία, εξωτερική και εσωτερική, η ανοικτή πρόσβαση -χωρίς αποκλεισμούς-, η ποιότητα και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού που επιμελείται όλες τις εκδηλώσεις, η σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων που συμμετέχουν, αλλά και η Βιωσιμότητα, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία που σε εκπαιδεύει και τελικώς, σε αλλάζει.

Η φετινή διοργάνωση ακολουθεί την περυσινή επιτυχημένη συνταγή, διευρύνει όμως τις θεματικές της και περιλαμβάνει πολλά καινούρια πράγματα.

Μεγαλύτερα και νέα fitness stages
Νέα είδη προπόνησης, μέσα και έξω από το νερό, καθώς και μεγαλύτερες πλατφόρμες κατά μήκος της παραλίας. Από προπονήσεις υψηλής έντασης έως γαλήνιες συνεδρίες γιόγκα, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μια εμπειρία fitness που καλύπτει κάθε γούστο και προτίμηση.

Προπονήσεις με την πιο σύγχρονη τεχνολογία
Εμπνευστείτε και προπονηθείτε με τους καλύτερους εκπαιδευτές του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και δοκιμάστε νέα είδη γυμναστικής όπως Hybrid Race, The Challenge, Aqua Fitness, Pure Strength και άλλα, με τη χρήση κορυφαίου εξοπλισμού.

Ολιστική εμπειρία ευεξίας
Το διήμερο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εστιάζει όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή, να ευνοεί την επικοινωνία και τη δημιουργία κοινότητας, να είναι ανοικτό στη συμμετοχή αλλά και στη σύνδεση των ανθρώπων ανεξαρτήτου ηλικίας, με φόντο την ειδυλλιακή Ακτή της Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, το ATHENS FITNESS FESTIVAL θα φιλοξενήσει μερικά από τα πιο λαμπερά αστέρια της βιομηχανίας του fitness. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές θα ανέβουν στα stages να εμπνεύσουν παρουσιάζοντας ανεπανάληπτα προγράμματα εκγύμνασης με φόντο το Σαρωνικό.

 

Events

25 Μάϊου | 21.00 – 23.00:
Dance Marathon με μουσική από τον δυναμικό Steve ONEMANSHOW

25 Μάϊου | 09.00 – 21.00:
Προκριματικά του 1st Greek Pure Strength Man – Woman

25 & 26 Μάϊου | 09.00 – 11.30
HYBRID RACE (αγώνας 10 km στον οποίο περιλαμβάνεται Τρέξιμο, Στατική Κωπηλασία και διάφορες δράσεις μεταφοράς φορτίων)

Δεν Υπάρχει Χρονικό όριο Τερματισμού: και ο τελευταίος αθλητής να πρέπει να τερματίσει!

25 & 26 Μάϊου | 17.00 – 19.00 & 19.00 - 21.00
Ο μεγαλύτερος μαραθώνιος ποδηλάτου

26 Μάϊου | 17.00 – 21.00:
Τελικός του 1st Greek Pure Strength ManWoman


Το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024 είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε.

Κλείστε το εισιτήριό σας τώρα εδώ.

 

ATHENS FITNESS FESTIVAL 2023 - The journey has begun...

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης