Πώς μια νέα ελληνική γκοφρέτα αλλάζει τα δεδομένα στον κόσμο των σνακς
cover_3

Πώς μια νέα ελληνική γκοφρέτα αλλάζει τα δεδομένα στον κόσμο των σνακς

Από ποια υλικά είναι φτιαγμένη μια συναισθηματική σχέση; Πώς δημιουργείται αυτό που μένει στην μνήμη; Πώς μπορεί μια ιδέα, ένα προϊόν, ένα σνακ να γίνει μέρος της ζωής μας;

Η σοκοφρέτα είναι ένα αντιπροσωπευτικό αφήγημα. Κατόρθωσε να συνδεθεί με το μεγάλωμα ολόκληρων γενιών στην Ελλάδα. Για την γεύση που αγαπήθηκε, για τη χαρακτηριστική της συσκευασία που την έκανε να ξεχωρίζει στο ράφι και για το γεγονός ότι είχε μια σταθερή ποιότητα μέσα στο χρόνο. Στην πραγματικότητα, η γέννησή της κάλυψε ένα κενό και πρόσφερε μια εμπειρία που ήθελαν να βιώσουν οι Έλληνες κάθε γενιάς.

Σήμερα, σχεδόν μισό αιώνα μετά, ένα νέο προϊόν έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Η γκοφρέτα της ΙΟΝ. Ένα νέο σνακ που έρχεται να γράψει την δική του ιστορία διότι καλύπτει συναισθηματικά αλλά και για συγκεκριμένους λόγους την επιθυμία του Ελληνα για κάτι ανάλαφρο, τραγανό, απολαυστικό, με γνώριμη, αγαπημένη γεύση, στο σωστό μέγεθος, σε ιδανική ποσότητα, που να τρώγεται παντού, και σε όλες τις θερμοκρασίες. Το πιο ακαταμάχητο συστατικό της συνταγής; Η τιμή της; Μόνο 30 λεπτά. Είναι από τις στιγμές που η λέξη «μόνο» δίπλα στην τιμή έχει στην εποχή μας δικαιολογημένη βάση. Η γκοφρέτα της ΙΟΝ είναι πλέον, όπως δείχνει η πορεία της, ένα καινοτόμο σνακ που έφτασε στα χέρια μας και το οποίο ενώ διατηρεί γνώριμα στοιχεία της σοκοφρέτας ΙΟΝ, εμπλουτίζει την εμβληματική οικογένεια με μια διαφορετική γευστική πρόταση.

Υπάρχουν προϊόντα που είναι προορισμένα να μας κατακτήσουν και να γίνουν μέρος της ζωής μας. Και υπάρχουν κάποιες σπάνιες στιγμές που νιώθεις ότι αυτό είναι ένα τέτοιο προϊόν, που μπορεί να διεισδύσει στην καθημερινότητα, αλλά και στη νεανική κουλτούρα.

Ένα προϊόν παντός καιρού, για κάθε ώρα και σε χαμηλή τιμή, προσιτό σε όλους.

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του «εθνικού» σνακ. Ο αγαπημένος και οικείος συνδυασμός τραγανής βάφλας με απολαυστική κρεμώδη γέμιση κακάο χωρίς, όμως, την επικάλυψη σοκολάτας. Ένα ευέλικτο προϊόν, που τρώγεται παντού και σε όλες τις θερμοκρασίες (ακόμη και το καλοκαίρι), σε ατομική συσκευασία, με λίγες σχετικά θερμίδες και ασυναγώνιστη τιμή (προτεινόμενη λιανική τιμή 0,30€).

Ουσιαστικά πρόκειται όχι για ένα, αλλά για δύο ολοκαίνουρια προϊόντα, καθώς εκτός από τη γκοφρέτα με κρέμα κακάο, κυκλοφορεί και η γκοφρέτα με κρέμα βανίλια. Εδώ έχουμε τραγανή βάφλα εμπλουτισμένη με κακάο για περισσότερο σοκολατένια γεύση και ανάμεσά της λαχταριστή κρέμα με γεύση βανίλια. Δηλαδή στην κόκκινη συσκευασία η βάφλα είναι ανοιχτόχρωμη, χωρίς κάποια επικάλυψη, ενώ στην κίτρινη συσκευασία είναι σκουρόχρωμη λόγω της προσθήκης κακάου. Όνειρο και οι δύο, με τραγανή γλυκιά γεύση που δεν σε λιγώνει και σύσταση που δεν λειώνει, μια αθώα απόλαυση που σου φτιάχνει τη διάθεση και σε ανεβάζει.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ δυνατή προσθήκη στη μεγάλη οικογένεια της σοκοφρέτας ΙΟΝ. Το ίδιο μοντέρνα, όπως κάθε μέλος της οικογένειας ΙΟΝ, αλλά και ταυτόχρονα εστιασμένη στις παραδοσιακές αξίες που έχουν κάνει τη σοκοφρέτα ΙΟΝ το πιο επιτυχημένο προϊόν της κατηγορίας της.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης