Θεσσαλονίκη: «Δεν είδα από πού ήρθε» λέει η οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε τον 17χρονο ποδηλάτη

Θεσσαλονίκη: «Δεν είδα από πού ήρθε» λέει η οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε τον 17χρονο ποδηλάτη

Ο ανήλικος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή - «Φαίνονταν μόνο τα πόδια του» λένε άτομα που βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου

arthrou-thessaloniki
Σοκαρισμένη εμφανίζεται η οδηγός του αυτοκινήτου που, το βράδυ της Τετάρτης, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 17χρονο ποδηλάτη, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Γ. Αγγέλου. Ο 17χρονος ποδηλάτης φαίνεται πως εκείνη την ώρα διέσχιζε τον δρόμο και, υπό άγνωστες συνθήκες, κατέληξε στις ρόδες του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και μέχρι στιγμής η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη από του γιατρούς, αλλά σταθερή.

thessaloniki__2_
thessaloniki__1_
thessaloniki__4_


Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο και ότι η ίδια κινούνταν στην οδό Παπαναστασίου και έστριψε στην Γιάννη Αγγέλου. «Δεν είδα από πού ήρθε ο ποδηλάτης. "Κοκάλωσα" στην μέση της διάβασης και ξαφνικά τον είδα στο έδαφος», ανέφερε.

Θεσσαλονίκη: Δήλωση αυτόπτη μάρτυρα για αυτοκίνητο που παρέσυρε ποδηλάτη



Την ίδια ώρα, μάρτυρας του σοβαρού τροχαίου περιγράφει τις πρώτες στιγμές που ακολούθησαν, όταν ο 17χρονος βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου. «Ακούσαμε φωνές και μόλις βγήκα, είδα το αυτοκίνητο που ήταν στην στροφή και κάτω από τις ρόδες ήταν το παιδί. Η γειτόνισσα είπε ότι φαίνονταν μόνο τα πόδια του. Ήρθαν περιπολικά και τρία ασθενοφόρα και η πυροσβεστική σήκωσε το αυτοκίνητο για να βγάλουν το παιδί. Όταν σήκωσαν το παιδί κούνησε το χέρι του και κάποιος φώναξε "αναπνέει". Από ότι λέγανε μετά πρέπει να τον πάτησε δύο φορές», ανέφερε μάρτυρας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την κάτοικο της περιοχής, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο στη συγκεκριμένη διάβαση καθώς οδηγοί, παρά το απαγορευτικό, εξακολουθούν να στρίβουν παράνομα από τον κεντρικό δρόμο προς την κάθετη οδό.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία ανά 6ωρο την Παρασκευή - Οι δέκα περιοχές που θα βρέξει περισσότερο

Είναι η Ευρώπη σε τροχιά πολέμου; Τα κρυφά σχέδια του Πούτιν

Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: Σοκαριστική η αναφορά σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης