Μέσα σε παπούτσια πέρασε ναρκωτικά στις φυλακές Τρικάλων

Μέσα σε παπούτσια πέρασε ναρκωτικά στις φυλακές Τρικάλων

Ο κρατούμενος έπεισε έναν ομοεθνή του να κρύωει σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών μέσα σε αθλητικά παπούτσια που του έφερε

shoes_drugs
Να εκμεταλλευτεί την κράτησή του στις φυλακές της Μπαλκούρας στα Τρίκαλα για να βγάλει κέρδος πουλώντας ναρκωτικά στους συγκρατουμένους του ήθελε ένας αλλοδαπός και έπεισε έναν ομοεθνή του να του "περάσει" σημαντικές ποσότητες κρυμμένες μέσα σε αθλητικά παπούτσια.

Ο δεύτερος αλλοδαπός εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στις φυλακές, με σκοπό να παραδώσει στον κρατούμενο είδη ένδυσης. Όμως, κατά τον έλεγχο που έγινε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει μέσα σε ένα ζευγάρι υποδημάτων δύο συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή σκόνης βάρους 13,5 γραμμαρίων, άλλες δύο με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή "σοκολάτας" συνολικού βάρους 64,1 γραμμαρίων και δύο ακόμη με μια άγνωστη ουσία μπεζ χρώματος σε μορφή "βράχου" βάρους 12,5 γραμμαρίων.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων. Δείγμα της άγνωστης ουσίας παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί το είδος της.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε εξέλιξη ομηρία σε καφέ μπαρ στην ολλανδική πόλη Έντε - Δείτε τη στιγμή που αφήνονται ελεύθερα τρία άτομα

Συνελήφθη στη Βάρη Ιταλός αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που είχε κέρδη 21 δισ. δολάρια

Abby και Brittany Hensel: Mία από τις πιο διάσημες σιαμαίες αδελφές των ΗΠΑ είναι πλέον παντρεμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης