Abby και Brittany Hensel: Mία από τις πιο διάσημες σιαμαίες αδελφές των ΗΠΑ είναι πλέον παντρεμένη

Abby και Brittany Hensel: Mία από τις πιο διάσημες σιαμαίες αδελφές των ΗΠΑ είναι πλέον παντρεμένη

Δείτε βίντεο με τις αδελφές ντυμένες στα λευκά να χορεύουν με τον γαμπρό - Η ασυνήθιστη ζωή των κοριτσιών και τα όνειρά τους για το μέλλον

Abby-Hensel
Μακριά πλέον από τα φώτα της διασημότητας ζουν πλέον την καθημερινότητά τους οι σιαμαίες δίδυμες Abby και Brittany Hensel, οι οποίες έγιναν διάσημες στις ΗΠΑ εξαιτίας της εμφάνισής τους στο «The Oprah Winfrey Show» το 1996, συγκινώντας και εμπνέοντας το αμερικανικό κοινό με την ασυνήθιστη ιστορία τους και τον ξεχωριστό τρόπο ζωής τους.

Ίσως αυτό εξηγεί το γεγονός ότι ο γάμος της μίας από αυτές πριν από τρία χρόνια έγινε μόλις πρόσφατα γνωστός στο ευρύ κοινό, όταν αμερικανικά ΜΜΕ εντόπισαν φωτογραφίες που έδειχναν την 34χρονη νύφη Abby Hensel - και φυσικά την αδελφή της, αφού μοιράζονται το ίδιο σώμα - να χορεύουν ντυμένες στα λευκά με τον γαμπρό Josh Bowling, νοσηλευτή και βετεράνο του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.




Σύμφωνα με το Today.com, που επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου, η τελετή έλαβε χώρα το 2021 και οι δίδυμες ζουν μαζί με τον Josh ζουν στη Μινεσότα, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Η Abby και η Brittany Hensel μοιράζονται το ίδιο κυκλοφορικό σύστημα και σχεδόν όλα τα όργανα κάτω από τη μέση. Στο πάνω μέρος του σώματός τους έχουν δύο καρδιές, δύο σπονδυλικές στήλες και δύο στομάχια, με την Abby να ελέγχει τα άκρα στην δεξιά πλευρά του σώματος, και την Brittany τα άκρα στην αριστερή.


abby_brit


Μετά τη γέννησή τους στις 7 Μαρτίου του 1990, οι γονείς των κοριτσιών κλήθηκαν να πάρουν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση που αφορούσε στο ενδεχόμενο χειρουργικού διαχωρισμού τους. Αφού άκουσαν από τους γιατρούς ότι οι πιθανότητες να επιβιώσουν και τα δύο βρέφη από ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο ήταν ελάχιστες, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην επέμβαση. «Πώς θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ανάμεσα στις δύο;» διερωτήθηκε ο πατέρας των κοριτσιών, Mike Hensel, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε το 2001 στο περιοδικό Time.

abby_brit_2


Κλείσιμο
Καθώς τα κοριτσάκια μεγάλωναν και ανέπτυσσαν τις δεξιότητές τους - μεταξύ των οποίων η ικανότητα να συντονίζουν τις κινήσεις τους - οι γονείς αισθάνθηκαν δικαιωμένοι για την απόφασή τους, αφού θεωρούν ότι η ποιότητά ζωής τους ως συνενωμένα δίδυμα είναι καλύτερη απ' ό,τι θα ήταν εάν είχε γίνει ο διαχωρισμός.

abby_josh


Μετά την εμφάνισή τους στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ, οι δύο αδελφές εμφανίστηκαν σε πολλές εκπομπες και έδωσαν πολλές συνεντεύξεις. Το 2012 πρωταγωνίστησαν στη ριάλιτι σειρά του TLC «Abby and Brittany» που εστίαζε στη ζωή τους μετά το κολέγιο και τις επαγγελματικές τους αναζητήσεις, αλλά και στα διασκεδαστικά ταξίδια τους στην Ευρώπη.

Από το 2013 μέχρι σήμερα, οι αδελφές εργάζονται ως δασκάλες δημοτικού στη Μινεσότα. Όπως μπορεί κανείς να δει από το υλικό που ανεβάζουν στα social media τους, παραμένουν εξαιρετικά δραστήριες απολαμβάνοντας πεζοπορίες στη φύση και άλλα αθλήματα.

abby_josh_2


Από τη γέννησή τους μέχρι σήμερα η Abby και Brittany Hensel έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν εμπόδια που φαντάζουν σε πολλούς ανθρώπους ανυπέρβλητα, και να ζουν μια πλήρη και ευτυχισμένη ζωή.

Στο ντοκιμαντέρ του 2003 «Joined for Life», η μητέρα των κοριτσιών Patty Hensel δήλωσε ότι οι κόρες της ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν παιδιά μια μέρα. «Αυτό είναι πιθανώς κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, επειδή έχουν λειτουργικά αναπαραγωγικά όργανα», είχε πει η Patty. «Ναι, θα γίνουμε μαμάδες. Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμα πώς θα λειτουργήσει το να είμαστε μαμάδες, αλλά δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε τώρα, είμαστε μόλις 16 ετών» είχε προσθέσει με ενθουσιασμό η Brittany.

Με πληροφορίες από Today, Daily Mail


Ειδήσεις σήμερα:

Βίκυ Κουλιανού για Μιχάλη Ασλάνη: Είχε άδικο τέλος, προσπάθησαν να του κλέψουν το φως


Ο Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον Ολυμπιακό που άφησε ελεύθερο τον Σλούκα


Το μήνυμα του Κασσελάκη για τα γενέθλιά του: Έτοιμοι για τις νέες μάχες που έχουμε να δώσουμε - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης