«Το κοριτσάκι μου βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι γιατροί την έβαλαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Είναι πολύ καλά, περιμένω να με αφήσουν οι γιατροί να τη δω, ανυπομονώ να της μιλήσω και να της πω ότι όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα. Αφού σώθηκε το παιδάκι μου, δεν με νοιάζει τίποτα πια...» λέει στο protothema.gr ο πατέρας της 22χρονης Νικολέτας, η οποία μαχαιρώθηκε από έναν άγνωστο στην Ερμού, το μεσημέρι της Παρασκευής (1/3).
Η νεαρή κοπέλα χειρουργήθηκε και παρέμενε σε μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ οι δικοί της άνθρωποι περιμένουν με αγωνία να την αγκαλιάσουν και να τη στηρίξουν μετά από αυτή την άγρια επίθεση που δέχτηκε.
Ο πατέρας της 22χρονης Νικολέτας, Κωνσταντίνος Καλογερίδης είχε μιλήσει στο photothema.gr και την Παρασκευή το απόγευμα, λίγο μετά το άσχημο συμβάν με την κόρη του.
«Είμαι σοκαρισμένος. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, το κοριτσάκι μου χειρουργείται και δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Με πήραν έντρομοι από τη δουλειά της, μου είπαν ότι έχουν μαχαιρώσει το παιδί μου και να τρέξω στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασα. Ήταν ήδη στο χειρουργείο το παιδί. Περιμένω ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινε στη δουλειά της και της επιτέθηκε ένας τρελός» είχε πει χαρακτηριστικά.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς