Σε εξέλιξη είναι οι συγκεντρώσεις και οι πορείες που πραγματοποιούνται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας που πραγματοποιούνται την ημέρα της συμπλήρωσηςενός έτους από την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη. Οι διαδηλωτές που ήταν συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα, λίγο πριν τις 14:00 μετά το μεσημέρι, ξεκίνησαν να γράφουν όλα τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας με κόκκινη μπογιά.
Οι συγκεντρωμένοι γράφουν τα 57 ονόματα των θυμάτων των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Δείτε βίντεο:
Σύμφωνα με πληροφορίες στα Προπύλαια βρέθηκαν 15.000 διαδηλωτές που κατευθύνονται προς τα γραφεία της Hellenic Train, στα Χαυτεία 2.000 διαδηλωτές και 3.500 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Η συγκέντρωση των Εργατικών Κέντρων-Ομοσπονδιών-Συνδικάτων στα Προπύλαια ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών της τραγωδίας στα Τέμπη. Αμέσως μετά, τα συνθήματα «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» και «Στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ» δόνησαν την ατμόσφαιρα στην απεργιακή συγκέντρωση.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.