Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 24χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε κακοποιήσει βάναυσα το 4χρονο αγοράκι, παιδί της συντρόφου του στα Μέγαρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα αδικήματα που του έχουν απαγγελθεί και ισχυρίστηκε πως η σύντροφός του είναι αυτή που βιαιοπράγησε στο παιδί της και υπέδειξε αυτόν ως δράστη, για λόγους εκδίκησης επειδή τον ζήλευε, όπως είπε.
Ακόμη ο 24χρονος υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, για το ποιος τα κακοποιούσε. Ωστόσο, δεν έπεισε και προφυλακίστηκε.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή