Άρτα: Έκλεψαν δυο τόνους πορτοκάλια από περιβόλι

Άρτα: Έκλεψαν δυο τόνους πορτοκάλια από περιβόλι

Η κλοπή έγινε την Τετάρτη, αλλά το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 22, 18 και 20 χρόνων

Portokalia
Σοκ έπαθε ένας αγρότης στην Άρτα, όταν διαπίστωσε ότι ολόκληρη η παραγωγή του από δύο τόνους πορτοκάλια είχε κάνει φτερά μέσα από το περιβόλι του. Η κλοπή έγινε την Τετάρτη, αλλά το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 22, 18 και 20 χρόνων.

Οι δράστες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των αναζητήσεων από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και στην κατοχή των δύο βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ωστόσο, κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν τα πορτοκάλια που είχαν «σηκώσει» την προηγούμενη ημέρα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητό τους. Η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθούν τα κλεμμένα προϊόντα και να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη του περιβολιού.

Έκλεψαν όχημα και έκαναν δυο διαρρήξεις
Δυο καταστήματα στην Καλαμάτα είχαν διαρρήξει στις 10 Ιανουαρίου ένας Έλληνας και άγνωστοι συνεργοί του, οι οποίοι είχαν αρπάξει χρηματικά ποσά, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχαν κλέψει και ένα όχημα στην Αθήνα και το χρησιμοποίησαν στις διαρρήξεις. Η δράση τους εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 27χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, κλοπή τροχοφόρου και κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και τους άγνωστους προς το παρόν συνεργούς του.

Ειδήσεις σήμερα:

Αρβανιτόφωνες κωμοπόλεις και χωριά της Αττικής


Γεωργιάδης για γάμο ομόφυλων: Σεβόμαστε τις αντιρρήσεις της εκκλησίας, έχει απόλυτο δικαίωμα να μιλάει


Δεσμεύονται τα χρήματά μου από πνευματικά δικαιώματα, είπε ο Λαμπάτος για τα χρωστούμενα στον Σεφερλή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης