Γυμνό από τη μέση και κάτω άφησαν επιτήδειοι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Κλαυθμώνος, οι οποίοι όπως φαίνεται στη φωτογραφία πήραν όσα στολίδια μπορούσαν να φτάσουν με τα... χέρια.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθηναίων, Σάκη Κολλάτο, που μίλησε στο ΟΡΕΝ, «κάθε χρόνο αντιμετωπίζαμε αυτά τα φαινόμενα».
Κατά τον ίδιο «όπου υπάρχουν πλατείς που είναι γειτονιά η εικόνα είνα πιο καλή».
Όπως είπε τα προβλήματα στο σύνολο των χριστουγεννιάτικων δέντρων στο κέντρο της Αθήνας περιορίζονται «σε 5-6 σημεία, στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πλατεία Αττικής, τον Άγιο Παύλο κ.α.».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή