Γυμνό από τη μέση και κάτω άφησαν επιτήδειοι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Κλαυθμώνος, οι οποίοι όπως φαίνεται στη φωτογραφία πήραν όσα στολίδια μπορούσαν να φτάσουν με τα... χέρια.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθηναίων, Σάκη Κολλάτο, που μίλησε στο ΟΡΕΝ, «κάθε χρόνο αντιμετωπίζαμε αυτά τα φαινόμενα».
Κατά τον ίδιο «όπου υπάρχουν πλατείς που είναι γειτονιά η εικόνα είνα πιο καλή».
Όπως είπε τα προβλήματα στο σύνολο των χριστουγεννιάτικων δέντρων στο κέντρο της Αθήνας περιορίζονται «σε 5-6 σημεία, στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πλατεία Αττικής, τον Άγιο Παύλο κ.α.».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.