Τρομακτικές στιγμές βίωσαν σήμερα το πρωί μαθητές του 149ου Δημοτικού Σχολείου στα Πετράλωνα, όταν αποκολλήθηκαν σοβάδες από ταβάνι σε προαύλιο χώρο και έπεσαν πάνω σε παιδιά που ήταν στο σημείο.
Τρία παιδιά χτύπησαν από την πτώση των σοβάδων στο Δημοτικό Σχολείο των Πετραλώνων, αλλά ευτυχώς τα τραύματά τους ήταν ελαφρά.
Όλα συνέβησαν στο 149ο Δημοτικό Σχολείο Πετραλώνων την ώρα του δεύτερου διαλείμματος. Ξαφνικά από ταβάνι προαύλιου χώρου στον πάνω όροφο έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι σοβά και χτύπησε μαθητές της Πέμπτης και της Έκτης τάξης που βρίσκονταν από κάτω.
Το θετικό είναι ότι κανένα παιδί δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών, οι οποίοι πήγαν στο σχολείο και πήραν τα παιδιά τους.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.