Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Χαϊδάρι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής δύο ιερόσυλοι προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 5.00 το πρωί όταν οι δύο «ποντικοί» διέρρηξαν τον ναό παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα. Οι δράστες, αφού ερεύνησαν τον χώρο, εντόπισαν και απέσπασαν δύο χρηματοκιβώτια τα οποία περιείχαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια έγιναν καπνός.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.